14. desember 2015

Juletre


God kveld! 
Her julepyntes det for harde livet. I dag har barnas rom fått litt mer jul. Det er som jeg har skrevet tidligere en del julepynt som jeg er så lei! Ser på det og legger det tilbake i esken. Mye har jeg gitt bort tidligere men det er også mye som jeg har arvet og som jeg ikke vil gjøre meg av med. 

I morgen skal vi hente juletreet. I år blir det ikke edelgran som vi har hatt i mange år. Gleder meg til et enklere, fra skogene i nærheten. Tror det blir fint men kanskje jeg blir d...tlei barnålene. ;)

Hva slags tre skal dere ha i år? Ha en fin kveld, vi blogges i morgen. :)

2 kommentarer:

 1. Fake tre her fra Sia. Grunnen er allergi,så hipp hurra for fine plastikk trær!Er ikkje all pynt som får se dagslyset her heller ;)
  Kos dere med jakten på juletre :)
  Klem fra Charlotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Charlotte! Da skjønner jeg jo at det blir plastikk. Godt det finnes alternativ. Juletreene er på plass. Morsomme. ;)

   Slett