16. desember 2015

Så fint!


Hei!

Jeg rakk vel akkurat å tenke at -Nå er det så fint! og så begynte det å bli varmere igjen. Det snør litt her nå men i morgen skal det visst bli varmegrader igjen. Disse bildene knipset jeg i går. Når det er så mye rimfrost så trenger man jo ikke snø for julestemning. Det er jo helt nydelig! Kjenner at jeg synes det er kjipt hvis vi får 10 varmegrader den 24...


I går var det kaos her kan jeg fortelle. :) To juletrær ble hentet og de var en del større enn planlagt. Vi måtte kappe, ordne, barna lette hysterisk etter fjernkontrollen siden det var tid for Julekongen, tørke opp spilt drikke, fikse, kåle, trikse. I tillegg spiste Lisa opp alt godteri som Bertil prøvde å pynte juletreet med. Da ble det bråk og skriking.

Jeg tenkte at man lett kunne ha brukt gårsdagen hos oss som en parodi på en kaotisk familiestund før jul. Oh my! Men nå er begge trær på plass. Et på kjøkkenet og et oppe. Så nå kan julefriden komme (Yeah right;) 
De gamle skiene fant vi her på huset da vi tok over så jeg vil gjerne ha de fremme hvert år. Skikkelige plankeski! Jeg må kjøre på litt her hjemme så blogges vi snart igjen!

2 kommentarer:

  1. Utrolig hva litt rimfrost gjør med pyntingen av naturen...nydelig vakkert er det og naturen er den beste kunstneren. God adventstid.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så enig! Finnes ikke noe finere! Håper på mer kuldegrader og snø eller rimfrost. Er på vei bort allerede her. :(

      Slett