18. januar 2016

Den er en favoritt!


God mandag!

Ny uke med nye muligheter. Jeg har allerede en plan for tre middager frem så dette ser jeg lyst på. ;)

Nå har jeg pyntet opp alle tomme krukker og mugger rundtomkring i huset med buksbom. Vi jobbet i huset i går og jeg tok med en stor kost med buksbom hjem. Den er en favoritt hos meg! Fineste vintergrønne, men den er jo helt umulig å få til å overvintre. I hvert fall har ikke jeg lyktes med det hverken i krukke eller i bed.

Nå har jeg sånn tur at det er to kjempestore buksbom utenfor huset ved stranden! De må trimmes og klippes noe grådig etter hvert men de er superfine. Grønn glede der altså.

Jeg har egentlig et par ting til å dele som jeg har blitt så inspirert av i det siste. Stikkord magnet og ukesmeny. Kommer tilbake med dette så fort jeg rekker. Vi blogges da? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar