17. januar 2016

Nytt navn på bloggen!


God morgen søndag!

Nå er det så nydelig ute dag etter dag. For et lys i vintersnøen! Men likevel, jeg slår til med et bilde fra midsommar i stugan. :)

Jeg fikk så lyst på et skikkelig sommerbilde. Disse er fra midsommar 2011. Det året jeg startet bloggen faktisk. Vi har plukket blomster og min søster lager blomsterpynt til festen.

I går så jeg litt på Pinterest og fant masse inspirasjon til pynt til sommerterrassen. Det er kjempekoselig med hvit vinter som vi har nå men samtidig så deilig å tenke på tiden vi har foran oss. Vår og sommer. :)
Nytt navn.

I det siste så har jeg tenkt på at jeg har lyst på en liten piff til bloggen. Tror kanskje at tiden er inne for et nytt navn? Hva tenker dere om det? Ikke det at man skal bytte navn med jevne mellomrom men mer fordi at jeg nå etter fem år vet hva bloggen er og hva jeg vil den skal være. Et frisk vindpust skulle jeg ønske. Et navn som dekker litt mer enn bare interiør, også alt det andre jeg liker å ta bilde av og skrive om.

Jeg er inne i tankeprosessen nå og jeg tror det blir av. Må bare modne litt mer først. Håper dere blir med videre uansett navn. :) 

Kanskje forresten noen der ute som har det perfekte navneforslaget? Kom med det! Da blir jeg utrolig glad, alle forslag mottas med stort takk. Jeg har jo tankene på et navn nå men det er jo enda mer morsomt å høre fra lesere hva slags navn dere tenker kan passe.

Dette med navn kommer jeg tilbake til, en spennende fornyelse helt klart.
Ha en fin søndag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar