10. januar 2016

Denne stilen tar jeg med meg!


God søndag!

Kaffe her nå og snart frokost. Først så venter og venter man på det hvite vinterværet og så kommer snøen og det vil ingen ende ta. :)

Det snør og det snør og det snør. I dag skal vi første prøve å måke oss ut av inngangsdøren og så må vi ta oss til skøyteisen og akebakken. Det skal snø hele dagen her så vi får se hvordan dette går. 

Den stilen som jeg har lyst til å ta med meg til det nye huset er den litt rustikke stilen. Skjønner dere hva jeg mener? Den synes jeg gjør seg like bra i vårt gamle hus her nå og i et litt mer moderne hus fra 70-tallet. Enkle tremøbler, kurver og krukker f. eks. Det er også ting jeg aldri blir lei. Jeg kan ha de samme tingene i år etter år. Til og med fremme. :)

Vi begynner å få klart for oss et bilde av hvordan kjøkkenet skal se ut og jeg er så spent på hvordan det virkelig blir når vi blir ferdige! Ha en finfin søndag så blogges vi!

4 kommentarer:

 1. Jeg har noen tips til planleggingen:
  God tørkeplass på vaskerommet
  mye kjøle og fryseplass på kjøkkenet
  Veldig godt og riktig plassert lys på badet + sminkespeil på stang.

  SvarSlett
  Svar
  1. Flott! Helt supert å få tips! Enig med deg i tørkeplass på vaskerommet! Da vi kjøpte huset var det ikke eget vaskerom, vaskemaskinen sto på kjøkkenet... Vi har planer om et ekstra påbygg for å få plass til nettopp et stort vaskerom. Det er livskvalitet å ha et slikt sted! Kjøle og fryseplass, det skal jeg tenke på. Og lys på badet, så sant! Lurer veldig på sminkespeilet, hva er det?

   Slett
  2. Sminkespeil ble livsnødvendig da jeg passerte 50. Det har forstørrelse. http://badeeksperten.no/shop/d-code-sminkespeil-434p.html Veldig smart med ekstra lys, det kan ikke plasseres etter at badet er ferdig.

   Slett
  3. Fordi det er lys så legges kablene i veggen? Dette var et kjempefint tips. Kanskje det må bli et slikt. Kan vel plasseres slik at man kan se seg bak også.. Takk!

   Slett