8. januar 2016

Fin kobber på kjøkkenet!


God fredagskveld!

Håper dere koser dere nå og at dere har fri i helgen. Her har vi spist middag, er i gang med godteriet og de voksne har fått et glass rødt. :)

Denne uka har gått så fort at det er helt merkelig. Men nå er vi her, det er fredag og helt superdeilig med helg! 

Jeg har lyst til å dele en ting med dere! Vi har noe kobber på kjøkkenet. Ikke mye, men noen gamle ting jeg har funnet på loppis. Kobber er jo uten tvil finest når det er nøye pusset slik at metallet er lyst, lyst rødt! 

Før jul puttet jeg rett og slett de kobbertingene jeg har i oppvaskmaskinen og de ble kjempefine! Så ut som jeg hadde gjort en kjempe-pusse-jobb! Nå vet ikke jeg om dette funker bra på nye kobberting eller om det er i det hele tatt er sunt for kobbergjenstandene. Uansett må jeg dele tipset fordi dette ble kjempefint OG fordi å pusse metalldingser er noe av det kjedeligste som finnes å gjøre.

Nå begynner det virkelig å konkretisere seg hvordan vi kommer til å få det i det nye huset og det blir så utrolig fint! Ja det tror jeg. Jeg er jo litt redd for å komme til å savne mitt kjøkken i huset vi har nå. Men det tror jeg ikke jeg trenger å være redd for. Om alle planer går i boks så blir det kjempehyggelig også på det nye! Tøffere, men tror det skal bli koselig også. Gleder meg veldig til å skrive om det etter hvert og ta bilder. :)

Ha en kjempefin fredagskveld så blogges vi mer i helgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar