2. januar 2016

Nytt år med nye muligheter!

Bildet tok jeg i London, Notting Hill for noen år siden. :)

Hei!

Et nytt år med nye muligheter kan få en til å gruble litt. Det er noe spesielt når kalenderen begynner om på nytt, man er ferdig med jula og det nye året ligger ubrukt fremover i tid. Man tenker på alle muligheter som ligger der men også på alt man burde. Noe som kan gi både prestasjonsangst og glede. 

Hvis man riktig hører etter så vet man nok hva man selv har lyst til, men det er kanskje ikke den veien det forventes at man skal gå. Skal man gjøre det man bør eller det man vil? Hvis man kjenner riktig godt etter så finner man nok svaret på det også. ;)

Jeg hadde en dag med ettertanke i går. Jeg gikk egentlig på lavenergi hele dagen mot hva jeg pleier og det var nyttig! Tankene fikk surre fritt og mange nye ideer poppet opp. I dag har jeg huset for meg selv noen timer så da rydder jeg vekk julen. Ikke fordi jeg er lei men fordi det blir deilig med en fresh start når hverdagen starter på mandag. Treet får stå litt til da. Vi blogges litt senere!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar