2. januar 2016

Så kul!


Hei!

Nå er det meste av julen pakket ned til neste gang. Tenk da kommer jeg til å pynte i det nye huset... Om alt går som planlagt... Spennende tider i 2016!

Her kommer et siste julebilde for denne gang. Nei det er faktisk ikke helt sant for jeg må ha med et til! Et på elgen!
Se den kule elgen som Bertil har laget i barnehagen. Og dere skulle ha sett grisen som Lisa laget til farfar. Så kule ting! Tror jeg må prøve å få tatt et bilde av den grisen en dag, helt konge! De er så flinke i barnehagen til å finne på humoristiske ting å lage. Det er jo mye morsommere å pynte med enn det gamle, seriøse og trauste. Synes jeg. :) 

Tenkte jeg skulle legge ut noen flere bilder av nyttårsbordet en dag. Bortsett fra det tror jeg vi ser at det var det. Julen 2015. :)

2 kommentarer:

 1. Å herlighet for n sjarmerende elg!!
  Sviblene var også nydelige da ;)
  Nytt hus, det blir spennende!
  Gleder meg til å følge med på prosessen :)
  Ha en herlig uke!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant den var kul! :) Så moro at du vil følge med og dere som nå er ferdig. ;) Gleder meg til å bli ferdig med denne prosessen!

   Slett