14. januar 2016

Ut med resten!


Hei hei!

I går gikk jeg rundt i huset og tok siste rest av jula ut. Jeg må si det var vanskelig å fjerne de siste små grantrærne. De er jo så koselige og dette har jo til og med slått skudd. Jeg tok ned stjerner og flyttet ut dette treet. Tenkte jeg skulle plukke litt annet grønt som ikke er så jul og sette i krukkene rundt omkring. Det blir jo lunt og fint.

I dag har vi stått på skøyter og nå skal jeg snart spise masse pizza. Den skal lages hvit med creme fraiche og ost, sååååååå godt! Og i morgen er det fredag, vi blogges igjen da! :)

2 kommentarer:

 1. Enig, er vanskelig å kaste ut restene :))
  Har noen små grønne trær som står i krukker på brettet her... har lyst å kaste de ut, men samtidig syns jeg det er så fælt, de er jo like fine :( Tror jeg må finne noe annet å sette oppi der snart :)

  Hørtes godt ut med pizza! KOS:)
  Og så er det helg alt, det går unna gitt... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg satte mitt lille grantre til å pynte opp ute på trappa. Klarte ikke å kaste selvfølgelig. ;)

   Slett