16. januar 2016

Overskap, ja eller nei?

Les mer om mitt eget skilt her. ;)

God morgen!

Det ble visst lørdag før jeg rakk å si hei igjen. Et døgn med 24 timer er ikke lenger hva det var. :) 

Det som jeg nevnte angående kjøkken i huset ved stranden og som jeg ville spørre dere om er nettopp dette. Er det noen god grunn til å ha overskap? Ja eller nei? 

Så som vi har tegnet kjøkkenet nå så trenger vi ikke overskap. Jeg tror ikke det i hvert fall. Det ser ut til at vi har plass til et vitrineskap for litt finere glass. (Litt ved siden av benkene.) Kanskje vi også må ha et lite skap til de helt vanlige tingene, type kaffekopper som vi bruker hele tiden. Muligens. Ellers så blir det masse underskap og jeg ser ikke helt behovet for å sette opp skap opp til taket. 

Hva tenker dere? Må man ha overskap? Det blir jo veldig deilig å luftig på kjøkkenet med bare lange benker å jobbe på. Vi har jo også noen vegger som blir tomme og som man kan sette opp skap på hvis man oppdager etter hvert at det er meget upraktisk uten...

Jeg liker jo egentlig godt å ta ut ting fra skapene oppe, det føles lettere enn å ta ting ut av skuffer. Altså boller og sånne ting. Men det er vel en vanesak. Du ser jo at jeg har stappet overskapene fulle her hjemme. ;)

Tar gjerne en tilbakemelding og dine tanker på dette! Er så supert å få innspill før vi bestemmer noe endelig. Blogges! :)

4 kommentarer:

 1. Jeg tenker at hvis du har nok plass så kan du fint droppe overskap hvis du vil.
  Selv synes jeg det er pent, men har ikke mulighet til å få nok plass med bare underskap. Hadde nok uansett hatt noen overskap for litt brytning mot det åpne, hvis du skjønner? Evt. noen hyller til pene kjøkkenting.

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig pent med en hylle med pene kjøkkenting, det liker jeg! Tenker at vi kanskje også oppdager at vi trenger overskap likevel etter hvert men har veldig lyst til å prøve uten. Takk for melding. :)

   Slett
 2. Hei Jessica!
  Mange valg som skal tas ja...
  Vi har begge deler, en vegg med overskap og en uten.
  Det er utrolig hvor fort det blir fullt i skuffer og skap på kjøkkenet, samme hvor mye plass man tenker at man har. Jeg er glad for overskapene, men det er også deilig med mer luft på veggen uten overskap ;)
  Lykke til med valget!!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
  Svar
  1. Sånn blir det faktisk hos oss også hvis vi velger overskap. En benk med og en uten... Samtidig så tenker jeg også på det du skriver at om man har masse plass så fyller man opp. Har man ikke mer plass så få man jo tilpasse seg. Er sikkert mye jeg kan klare meg uten i skapene her... En fin mulighet å få rense opp nå som vi flytter... Takk Mirjam!

   Slett