8. februar 2016

Broadwaytips og gammel film!


Hei!

Her kommer litt feststemning til deg en mandagskveld. Det kan man virkelig trenge i dette været! Eller hva? Triste saker, men det kommer til å bli så mye bedre. Snart, snart! :)

Tipset i dag er at det er lagertømming på www.marquee.no. Så nå kan du gjøre et kupp på Broadwaybokstaver. Råkule, vintage, ekte og de er store. 60 cm! Så fine både til hverdag og fest!

Og så til filmen. Jeg har sett igjennom en del gamle bilder i det siste og plutselig i går så fant jeg filmen av da vi rev uthuset ute i gården. Jeg vet ikke om dere husker at jeg har skrevet om det før, men jeg syntes i hvert fall at det var så kjedelig at den var blitt borte. Jeg ble så glad når jeg fant den! Nå håper jeg bare at jeg finner igjen filmen av da vi rev pipa også. Håper!

Filmen kommer i morgen, da skal dere få se metoden vi brukte. :)
Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar