7. februar 2016

Muligheten til å rydde opp og begynne på nytt!


Yes!

Jeg har begynt så smått med rensing av skuffer og skap. Nå som vi skal flytte har vi jo en fantastisk mulighet til å kvitte oss med unødvendigheter! Jeg har begynt i vår store garderobe oppe. Der er det mye klær, stoffer, sengetøy, sko, vesker, smykker. Jeg har allerede sortert noe som skal gis bort til forskjellige steder. Blant annet vinterklær (for smått) og sengetøy.

Det jeg synes er vanskelig er; skal man kvitte seg med f. eks. vesker og smykker som man ikke har brukt på flere år? Alt kommer jo tilbake, angrer man seg? Eller kan man være sikker på at de tingene man bruker om og om igjen er de riktige å spare og de man går lei er ferdige?

Jeg har jo vesker jeg har kjøpt i London, smykker fra farmor, gaver fra Trygve. Men hjelpes jeg har jo en historie til nesten alt jeg eier og har. Jeg kan ikke spare på alt! Eller? Og jeg kjøper jo nesten bare klær og stæsj utenlands. Det har blitt sånn at jeg har spart opp til vi skal på tur neste gang og så har jeg shoppet der. Hva tenker dere og hvordan gjør dere? 

Et godt eksempel på dilemma er en lang, tynn duk. En sånn som er til for å legge i vinduskarmen. Den er brodert på, sommerfugler og greier. Kjempesøt. Det er mamma, mormor eller farmor som har laget den. Husker ikke helt nå. Den har jeg aldri brukt og kommer antagelig aldri til å gjøre det heller. Jeg lurer på skal jeg kvitte meg med den? Men så tenker jeg i nesten sekund at den tar jo ingen plass i en skuff. En i familien har jo laget den. 

Om man gjør så med ganske mange ting, så blir det plutselig mye som ligger i skuffer og skap. De kommer til å ligge der så lenge jeg lever antagelig og jeg kommer ikke til å bruke de. 

Jeg har en del ting jeg skal gi bort, en del som skal selges og så har jeg mye greier som jeg gjerne skulle ha solgt på loppis. Det hadde vært perfekt å leie seg et bord for en helg å ta med litt interiør, vesker, smykker, klær m.m. Vi får se hva våren bringer. Deilig er det i hvert fall. :)

Jeg er også i gang med å gå igjennom interiørblader som du ser. Jeg er ikke den som spar på blader i det hele tatt. Har noen få og nå ryker også de etter at jeg har revet ut det som inspirerer. Jeg kaster og gir bort alt jeg kan! Simple living.

Detta ble langt gitt. Håper du orket å lese.
Ha en fin ny uke! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar