19. februar 2016

Fredag, frokost og interiørplaner på bloggen!


God morgen!

I går kveld laget jeg granola igjen. Det var lenge siden. Denne gangen uten tørket frukt, på bestilling fra sjefen. (Bertil, 5 ;) Det blir jo så godt at det nesten bli en slags kake! Så snåler ikke jeg med hverken smør eller honning heller da. Digg! :)

Digg også med fredag og helg. Har som vanlig mye som må gjøres... Sitter og tenker på om jeg skal lage et innlegg her på bloggen som blir en plass for ideer til huset. Jeg har jo tenkt på å samle dem et sted og hvor er egentlig bedre enn her? Ønsker, ideer og planer. Detaljer jeg vil huske på. Rom for rom. Kanskje det ikke er en så dum idé. Hva tror du, kan det være gøy å lese? 

Innlegget med interiørplanene kommer jo til å bli forandret hele veien, med nye ideer og ting som ikke blir av. Tenkte derfor at det innlegget må ligge med link her til høyre slik at jeg kan forandre fortløpende. 

Jeg skal tenke litt på det... Vi har også noen ideer som ikke blir delt på forhånd, men som i stedet blir morsomme å vise når de er ferdige. Det er jo gøy! Kan ikke røpe alt. ;)

Ha en fantastisk fredag så blogges vi snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar