18. februar 2016

Throwback thursday! 30. desember 2012


Hei!

Snart fredag! ;) I det siste så har jeg gått igjennom masse gamle bilder i bloggen. Da kom jeg på at jeg helt har glemt å kjøre Throwback thursday. Det er jo gøy! Må prøve å huske på det nå slik at det dukker opp hver uke. Det finnes mange bilder å ta av! :)

Det er bra å kikke på gamle bilder, for det dukker opp ideer og man blir inspirert. Norgesglass f. eks., de er jo så fine! Passer inn overalt. Jeg bruker dem hver dag men de fleste står jo i skapet med forskjellige ting oppi. Det var lenge siden jeg bruke de til lys, kjempefint jo!

Det er vel nesten ikke en stil man ikke kan skvise inn et Norgesglass i eller? Tror de kan passe inn overalt. Eller hva tror dere? Dette bildet er fra 2012 og du kan se hele innlegge HER.

Jeg har planer om å lage et innlegg om ønsker for det nye kjøkkenet, det er bare det at tiden ikke strekker til om dagen. Håper på litt mer tid til bloggings nå som det er helg. Bobler egentlig over av ideer og planlagt innlegg, det er som sagt bare tiden om å gjøre. Kommer tilbake snart! :)

Ha en fin torsdag så lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar