16. februar 2016

Kjøkkeninspirasjon!


Hei hei! 

Håper dere har fine dager! Her går det unna. Kommet hjem fra jobb, hentet i barnehagen, middag og bad. Nå sitter vi i sofaen og slapper av og Bertil og Lisa spiser hver sin siste av de på bildene. :) 

Jeg har ikke bakt boller på veldig lenge men i går slo jeg til. De ble enorme! Og det sykeste er vel at de har tatt slutt i dag. Fikk beskjed av Trygve om at jeg må lage tidoblet deig neste gang. Jada så... 

De ble veldig gode. Bruke denne oppskriften fra Leila men med annet fyll. Trygve kjøpte masse marsipan til 1 kr før jul (greit å gjøre et kupp eller? ;) så jeg høvlet marsipan over deigen i stedet. Kjempegodt! Tror jeg må sette denne deigen snart igjen altså. Om man lager boller litt oftere så kanskje ikke terskelen blir så høy?

Jeg er veldig inspirert av mat om dagen, men det har jeg vel nevnt? Ser masse i matblader, lager en del og det er helt klart fra kjøkkenet inspirasjonen kommer om dagen. Jeg har en hel kalkun på tining i kjøleskapet som skal lages denne uken. Blir spennende å se om jeg får det til. :)

Ha en fin kveld, vi blogges snart igjen!

2 kommentarer:

 1. Mmmm,de så veldig gode ut.
  Er også i en bake stream,så mye godt man kan skape på kjøkkenet.
  Nyt dagen
  & ha en fin torsdag.
  Klem Christina ♥

  SvarSlett
 2. Hei Christina! Så deilig! Få ting er jo så hyggelig som når man kan kose seg på kjøkkenet! Mat må vi jo ha. Ha en fantastisk helg! :)

  SvarSlett