13. februar 2016

Krakker ved kjøkkenøya!


God morgen lørdag!

Nå sitter jeg her i mørkret med kaffe før resten av huset har våknet. Skulle ønske jeg hadde mulighet til det hver dag. Beste stunden på dagen! Jeg sovnet nemlig kl. 20 i går cirka, så er ganske uthvilt i dag. ;)

Jeg har vel nevnt at det blir kjøkkenøy på kjøkkenet i det nye huset også? Jeg håper å få en liten del av øya til å bli en spiseplass. Enten på langs eller på enden. Vi vil jo se om det blir pent først men en frokostplass med et par stoler hadde vært stilig. Ser også for meg at det kan blir et hyggelig sted å sitte og jobbe ved macen f. eks.

Rett bortenfor øya blir jo spisebordet og der antar jeg at vi sitter om vi spiser alle sammen så det trengs bare et par sitteplasser ved øya. Vi har jo kost oss så mye med de plassene ved kjøkkenøya når vi har feriert i huset i Florida. Så koselig! Og da kom jeg til å tenke på disse krakkene. Kanskje jeg må spørre mamma og pappa om å få låne dem igjen? De kanskje blir kjempekule i nye huset? Vi får se. Spennende tider frem mot sommeren. :)

Vi blogges snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar