25. februar 2016

Throwback thursday! 6. juli 2012


Hei på en torsdag! :)

Nå skjer det mye greier her, mest rundt husbyggingen. El, pipe, fliser, søknader, toalett, bad, ja... Jeg har litt vanskelig for å ta inn alt til tider. Det sier liksom stopp etter en dag på jobb for meg. Når jeg i tillegg har hatt barna i noen timer og så skal begynne å tenke på ting. Da er det helt tomt. ;)

Det kommer en catch up i morgen på hva som skjer med huset ved stranden. Der skjer det som sagt litt av hvert... Men vi tar et herlig tilbakeblikk først!

Sommer og sol, juli 2012. Vi har jo nesten alltid hatt litt byggeplass i hagen og på terrassen. Her var jeg så fornøyd med at vi likevel klarte å ha det litt koselig. Stolene reddet Trygve fra fyllinga. Bordet sang på siste vers... HER er originalinnlegget.

Vi hadde som mål å pusse opp stolene, men hvem orker å holde på med alt? Til og med vi som er så entusiastiske til tider når jo et metningspunkt hehe. I sommer tok vi et skikkelig tak (ryddet i boden) og var ærlige med oss selv; kommer vi til å pusse opp disse stolene? Nei. 

Så nå er de hos en kar som jeg er sikker på kommer til å gjøre de kjempefine igjen. Tror han skulle ha de på hytta i Sverige. :) Noen prosjekter blir aldri ferdigstilte gitt. Det er lett å kjøpe på seg litt for mye av gammel skrot...

Likevel, midt oppi all enkelheten så liker jeg veldig godt dette bildet. En upretensiøs uteplass, slik vil jeg ha det. Det er hyggelig. Ha en nydelig kveld! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar