26. februar 2016

Catch up!


Herlig med fredag! :)

Håper dere har det fint, her skal fredagskvelden og helgen nytes etter hvert.

Det går virkelig fremover på huset. Vi jobber på og kommer oss videre litt etter litt. Vi har sett på en innsats som vi har tenkt på å bruke i peisen i huset. 

For et par dager siden hadde vi besøk av en mann som skulle se på peisen og pipa. Da fikk vi beskjed om at det opplegget var så dårlig at det ikke var noe å spare på. Vi kunne sette inn innsatsen, men da ville vi risikere at det ikke fungerte å fyre og da ville vi måtte rive og sette inn stålpipe etterpå. 

Jada. Så nå er vi i gang med overraskelse nummer to i denne prosessen. Vi har tatt en vurdering og kommer til å rive monsteret. Det tok meg et par dager å smelte. Ekstra jobb og ekstra kostnad. Så nå kjører vi i gang i helgen tror jeg. Det kommer til å bli så mye sten at vi antagelig ikke klarer å frakte det vekk selv. Det vil bli uhyre mange hengerlass. Tid er også verdt mye...

Så til det morsomme i disse dager, vi har fått våre første leveranser av nytt materiale. Vinduer, dører og spotter til tak. Råfine saker som blir morsomme å sette opp og montere. Lys i tunnelen! 

Så der er vi nå. Det er liksom ikke noe annet å gjøre enn å jobbe på time etter time, dag etter dag. Vanskelig å finne noen snarveier gitt. Ønsker deg en fin kveld også blogges vi snart igjen! :)

3 kommentarer:

 1. Jeg funderte også på om pipa ville holde. Bra at dere beholder motet.

  Jeg tenkte også på at dengang var 15 cm isolasjon i veggene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har helt rett Åshild, vi etterisolerer hele kåken! Lekter ut og inn der vi kan. Blir ordentlig isolasjon nå! :)

   Slett
 2. Mye jobb skjønner jeg, men deilig når man ser lyset i tunellen :)
  Stå på, og god søndag !

  SvarSlett