13. mars 2016

Jeg samler sommerminner!

                                                                                                                                      Sponset innhold

Hei!

Håper dere har en fin søndag! :)
Kjenner du igjen den evige dårlige samvittigheten for at man ikke fremkaller og tar vare på gamle bilder? Jeg har satt i gang!

Nå er det andre fotoalbumet jeg er i gang og fyller opp. Denne gangen har jeg printet sommerbilder. En salig blanding av bilder som gjør av vi minnes de aller beste stundene. 

To ting jeg har bestemt meg for som gjør at dette faktisk blir av:

1. Jeg har sluttet med å printe bildene selv. Det krever så utrolig mye jobb, noe går alltid skeis med utskriftene og det blir skikkelig dyrt! Blekk er ikke billig. Nå bestiller jeg bildene på nett. Ikke noe å lure på når prisen er noen kroner per bilde!

2. Jeg legger listen lavt når det kommer til hvordan jeg setter sammen de printede bildene. Jeg sorterer de ikke etter ferie eller hendelse. Ei heller printer jeg alle bilder fra f. eks. en tur. Nei, jeg tar rett og slett de beste bildene og setter de inn i et album. Ferdig!

Hadde jeg gjort et større prosjekt ut av foto og sommerminner hadde det ikke blitt av. Jeg har ikke tid. I hvert fall ikke akkurat nå. :)

Jeg har bestilt både album og foto fra BGA Fotobutikk.
Albumet heter Brooklyn. Helt enkelt og sort.
Koselig å ha et album å bla i. Med masse bilder av barna og deilig sommer. :) 
Ønsker deg en finfin ny uke! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar