17. mars 2016

Throwback thursday! 30. mai 2013


Hei!

Nå er det nummeret før jeg legger inn årene. Nei det var kanskje å ta litt hardt i, men nå er energien helt i bunn. Hodet er tjukt, halsen er vond, jeg er sliten i øynene og fryser. Håpe, håpe, håpe at det snur og at jeg klarer meg fra sykdom denne gangen også. Jeg har klart meg unna mange ganger i vinter og jeg ønsker jo så å være frisk i påsken! 

Nå drikker jeg kamillete (så godt!) men lurer på om jeg ikke burde ta meg et liten akevitt eller noe annen brun sprit. Det er jo det vi pleier å drikke når vi bli syke her i huset. Hehe! Ja, ikke barna da. ;)

Dette bildet er fra da vi pusset opp badet. Åh så fornøyd jeg er at vi gjorde det! Slik som stemningen er på dette bildet, ønsker jeg meg i nye huset også. Rustikk men fresht og litt landlig. Får man til det tro?.. 

Knottene er spesielle for oss, de har vi samlet på oss. :) Originalinnlegget er her.  
Og her kan du lese mer om oppussingen av badet.

Nå skal jeg samle krafter til en siste anstrengelse på jobb før det blir påskefri. Så herlig det skal bli nå! Ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar