22. mars 2016

Kake av bare is, Ninja Turtles kjeks og sjokoladeboller!


Hei hei!

Til Bertils bursdagskalas laget jeg en kake av bare is. Akkurat slik jeg gjorde til Lisas ettårsdag. Du kan se HER hvordan jeg gjorde. Denne gangen ble det tre etasjer og bringebær. Dessverre var det ikke mange av barna som spiste særlig mye, men det gjorde de egentlig ikke av noe på kakebordet. De hadde spist masse pølser rett før. Det er jo det man gjør med barna på barnebursdag; mater de fra de kommer til de går. Hehe. :)
Vi laget Ninja Turtles cookies også, Bertil var med. Veldig enkelt. Jeg brukte vanlig konditorfarge, men har fått tips om at man kan bruke en annen type farge til deigen for at den skal bli enda grønnere (eller den farge man vil ha). Husker ikke i farta hva den heter, noen som kan tipse?

Jeg farget marsipan i rødt, blått og gult/orange med konditorfarge og kjøpte en paste i lilla fordi jeg ikke hadde det i konditorfarge. De spiselige øynene fant jeg hos Panduro. Smick, smack, superenkelt som barna kan være med å lage. (Kjøpte spiselig lim også men trengte ikke det for å feste delene til hverandre.)

Måtte også ha favorittene sjokoladeboller. :)

Ha en fin tirsdag, vi blogges snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Wow, så fantastisk kult!!
  Flink du:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Dette var ikke vanskelig altså. :))

   Slett
 2. Så mye fint du hadde laget.Synd at ungene var mette, men jeg husker det var sånn da mine gutter var små.
  Alltid masse kake igjen.Men alikevel skulle jeg lage det til hver eneste bursdag. Det hørte med og var artig!
  God påske til deg og dine.
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant Anne-Mari! Det hører med. De synes jo det er så stas, men morsomt er det å herje og leke sammen! God påske til deg og dine også. :))

   Slett