8. mars 2016

Noen favoritter nå!


Hei!

Denne tirsdagskvelden deler jeg noen favoritter her på bloggen. Kanskje man gjennom vinteren trenger de der favorittene litt ekstra. Små ting å glede seg over som gjør hverdagen finere til tross for sludd og gråvær. Om sommeren er det jo noe å glede seg over hele tiden. Overalt. :)

1. En fin kopp kaffe. Det er den som får meg til å stå opp om morgenen. Jeg står opp klokka fem hver dag og hadde det ikke vært for min elskede kaffe så vet jeg ikke hvordan det hadde gått. Helst i fin kopp og aller helst fin kaffe også. Med mønster i melkeskummet. Men det drikker jeg faktisk sjelden. 

2. Det mest fantastiske av epler; Pink Lady! Det er så utrolig saftig, sprøtt og godt at jeg virkelig får lyst på det. Og det er bra. Mindre godis. Skulle helst ha kjøpt norske epler men det finnes ikke noe som slår smaken på denne krysningen av Lady Williams og Golden Delicious epler. De krever en lang modningsprosess for å bli så gode. De er de første eplene som blomstrer og de siste som høstes. Blir dyrket i Frankrike, Italia og Spania.

3. Vår og forsommer! Det er min drivkraft nå. Snart, snart er den her! Gleeeeeder meg! :)

4. Disse skoene fra Valentino, Rockstud synes jeg er så utrolig lekre. Det er virkelig skor jeg legger merke til hver gang jeg ser de. Kanonfine! Spesielt til solbrente føtter og tøffe jeans. Dessverre blir det nok ikke et kjøp med det første. Et par koster nærmere 10.000 kroner... 

Ha en fortsatt fin uke! :)

4 kommentarer:

 1. Ahh.......de skoene er RÅ,helt enig med deg.......og de er fine bpde i svart,og nude........men med den prislappen,må man nok bare drømme........hvor ofte hadde jeg kommet til å ta dem på,liksom........men jeg kunne godt bare hatt dem til pynt,alså ;) Og egentlig er jeg vel ikke damete nok........trives best i Converse...... ! Men noen drømmer må man jo ha.......og nå venter jeg også,-på sommer....eller først vår......påskesol å smeltende snø som lager den beste vårmusikken i ørene :) I tillegg til fuglesangen,selvsagt ! Kose deg videre,med både kaffe og skodrømmer...og oppussing av huset ved stranden....jeg følger med her inne,skjønner du :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de er så lekre! Fine og tøffe på samme gang. Tuuusen takk for melding! Så koselig å høre at du følger med, setter stor pris på det. Ha en finfin onsdagskveld! :)

   Slett
 2. Tusen takk,har vært på loppis ikveld....så da har jeg storkost meg,vet du :) Ble noen skatter !!! Og når det gjelder deling av ideer på interiørplanene i nye huset,så bare del i vei,allt du orker !!!! :) :) Jeg er klar !!!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Moro! Har ikke vært på loppis på år og dag!! Jo, jeg må dele. Skal komme med noe snart. :)

   Slett