9. mars 2016

Hvor mye av interiørplanene skal jeg dele?


Hei!

Ja det er det som er det store spørsmålet om dagen. Hvor mye av planene i huset ved stranden skal jeg dele på forhånd? 

Jeg bobler jo over når vi har spennende planer for renoveringen. Eller når vi blir enige om løsninger. Men så synes jeg det er stor stas å kunne vise dere bildene i serien når rommene faktisk begynner å bli ferdige! Det er jo ikke gøy å avsløre alt på forhånd.

Jeg har begynt å skisse på et innlegg hvor jeg har (for egen del) skrevet ned ideer og planer. Rom for rom. Men det ligger fortsatt i "utkast". Det avslører jo litt for mye synes jeg...

Det jeg kan si er at vi i disse dager ser masse på fliser. Veggene på badet er rimelig i boks. Gulvet fortsatt litt uklart, men vi nærmer oss... Det blir badet som blir det neste store i prosjektet. 

Når det gjelder soverom så har jeg litt lyst til å gå for helt hvitt på veggene. Det som kanskje blir litt kjedelig er at hodegavlen også er hvit. Jeg er veldig fornøyd med fargen vi har på veggene på soverommet i dag også. Samtidig kanskje hvitt på hvitt er lekkert i et sommerhus nære stranden. :) 

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Du kan vel skrive om alternativer og vurderingene uten å konkludere?

  SvarSlett
  Svar
  1. En veldig god idé Åshild. Den skal jeg tenke på... Må jo dele noe. Takk!

   Slett
 2. Så heldige dere er altså, gøy med planlegging, og ikke minst, gjennomføring :))
  Spennende å følge med ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja nå er vi heldige. Og det tenker jeg ofte på. Komme igjennom denne prosessen og flytte inn i huset ved stranden. At vi har mulighet til å gjennomføre det. Det blir fantastisk!

   Slett