28. mars 2016

Utepeiskos!


Hei hei!

En liten hilsen herfra. :)
Har dere hatt en fin påske? Her har vi jobbet og jobbet på huset ved stranden. Nå skjer det ting! I dag tok jeg meg fri sammen med barna. Familien fra Sverige har vært på besøk. Trygve jobbet i dag også og vi tok en tur dit med pølser. Vi grillet i utepeisen. Veldig mye vind i dag ellers koselig. :) Jeg elsker at vi har utepeis! Det er noe jeg har ønsket meg så lenge! :))

Kanskje du legger merke til at vi har forandret litt på den? Vi fikk betong over da vi støpte gulv og brukte en del på peisen. Litt mer betong og kanskje noe farge så blir den finfin. :) 

Ha en herlig mandagskveld (nyt!) før alvoret drar i gang igjen i morgen! Vi blogges snart igjen.

4 kommentarer:

 1. Kjempe fin! Så deilig med utepeis,gleder meg til vi skal starte på med ute plattingen vår. Kanskje vi får til noe utepeis/bålpanne/bålplass.
  Ha en fin tirsdag.
  Klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Christina! Visst er det koselig! Bålpanne er jo også kjempefint. Håper dere får til noe slikt. Ha en finfin uke. :)

   Slett
 2. Kjekt med utepeis! Har en gammel, liten utegrill i hagen selv. Veldig kjekk å ha.
  Men, med tiden blir det kanskje en nyere, litt større grill. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, lurer på om vi kan ha grillrist inne i peisen. Eller kanskje varme gløgg og steke pizza der på noe vis. Det ønsker jeg meg. ;) Vi har en gassgrill også som må få plassen sin. Perfekt til hverdagsmaten synes jeg! :))

   Slett