30. mars 2016

Herlig!

Snart er skogen full av disse. :)Hei!

Håper dere har fine dager! Starten etter påska var tøff, eller hva sier dere? I går kveld var jeg så trøtt at jeg nesten var dårlig, men i dag er det bedre! Snudde nok døgnet litt for mye mens jeg hadde fri.

Jeg har så mye jeg vil blogge om om dagen, men jeg rekker jo ikke halvparten en gang. Jeg rekker faktisk nesten ingenting! Kjedelig, men all ekstra tid tilbringes på huset for å bli ferdig. Satser på at det kommer bedre tider etter hvert!

Det som i hvert fall er herlig er at vinteren har sluppet taket. Det er det ikke noen tvil om nå. Noen minusgrader innimellom kanskje, men jeg har byttet til tynnere jakke og nå går det bare en vei. LOVELY! 

Alt blir lettere nå. Bygge på huset, kjøre og hente i barnehagen, komme seg opp om morgenen. Fin tid foran oss!

Jeg kommer snart, snart tilbake med mer om prosjektet vårt. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar