5. mars 2016

Vil du lese om hverdagen?


God kveld!

Håper du har en deilig lørdagskveld! Snart senker friden seg her og da blir det burger og en iskald øl. Det skal bli lite digg... ;)

Jo, jeg har et spørsmål til deg i dag. Vil du lese om hverdagen når du leser en blogg? I en interiørblogg som denne så er det jo konkrete tips, prosjekter og f. eks. serien om vår renovering som er basen. Hverdagsinnlegg blir som litt krydder der i mellom. 

Det er sikkert flere bloggere som har tenkt på samme spørsmål; vil mine lesere ha hverdagsinnlegg også? Hvis man skulle kutte ut de innleggene i mellom så vil det jo ikke bli innlegg like ofte. Derimot kun relevante innlegg.

Jeg er veldig glad i å skrive og lage innlegg. Denne bloggen handler mest om hus og hjem men man har jo andre sider i livet også som er gøy å skrive om. Mat, trening, hverdag og reise f. eks. Dette bildet er fra vår første tur til Florida. Måtte ha en pinata til Lisa selvfølgelig. ;)

Jeg håper du tar deg tid til å svare på dette! Vil gjerne vite. Liker du litt blandede innlegg hver dag (litt oftere) eller kun mer konkrete innlegg (som da vil komme litt mer sjelden). Dette blir spennende å høre om, håper du vil svare! 

Ha en fin kveld!

4 kommentarer:

 1. Ja til hverdagsinnlegg også 👍 Klem Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mari! Tusen takk for svar. Det setter jeg stor pris på! :)

   Slett
 2. Jeg liker en god blanding på bloggene jeg leser!
  Anne-Mari

  SvarSlett