5. mars 2016

Da var det lørdag!


Hei!

Ja da var det lørdag, med sovemorgen, ting som må gjøres og god lunsj. Vi har vært og trent, jeg og barna. Frustrasjonen (hos meg) og energien (hos dem) gikk i taket før klokka var 10. Snakk om at jeg ble glad da en venninne sa at det var time på treningssenteret ved den tiden i dag. Helt perfekt!

Været er jo ekstremt kjedelig om dagen så jeg hadde tenkt til å trene uansett. Samtidig kan barna leke i et stort lekeland. Men det er jo timer jeg egentlig liker aller best og jeg har ikke vært med på en time på. Ja. Tipper det nærmer seg et år snart...

Stram opp puls ble det i dag. Føler meg som et nytt menneske. Det å komme hjem fra jobb å sette seg til rette i sofaen og bli der resten av dagen, det er ikke digg. Ikke hver dag i alle fall. Mår alltid så utrolig mye bedre når jeg har trent. Tipp topp!

Nå gleder jeg meg til vår! Denne vinteren som er nå kan jo ikke være morsom for noen. Sludd og slæsk. Nei nå er jeg klar for varmere og lysere tider!

Noen flere som alltid må ta i et tak i huset på lørdager? Nå er det klesvask, gulvvask og litt sortering/rydding som står på agendaen. Når det er klart så skal jeg sette meg til rette med et interiørblad. Kan ikke huske sist jeg kjøpte et, men i dag skal jeg se om jeg finner inspirasjon til nye huset. 

Jeg stikker innom litt senere, må spørre dere om en ting...
Blogges da!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar