5. april 2016

Hverdagsgleder!


Hei hei!

Her kommer gule tulipaner fra meg i dag! De er nå long gone og det er på tide å få inn noen nye blomster i huset. Litt hverdagsglede. :) 

Hvordan går det med dere? Kommet over sjokket at det er hverdag igjen? Man pleier jo å ha gjort det når det er tirsdag. ;) Her går det unna som vanlig, men fler og fler ting kan krysses av på lista over hva som må gjøres og det er så utrolig deilig. 

De siste dagene har vi skiftet ut de første vinduene i huset og det var utrolig gøy! For en forskjell! For en glede å se noe nytt og fresht! Det blir så utrolig spennende å se huset og rommene bli til etter hvert som vi kommer videre med renoveringen.

Jeg tror også at vi kanskje har kommet frem til en veggfarge som vi skal bruke. Lurer på om vi nærmer oss og det er bra. (Kommer mer om det.) Det er så dumt og plutselig måtte bestemme seg og så bare tar man en farge. Tror vi har en plan men mye kan jo forandre seg. Jeg begynner i alle fall å se det for meg og det er moro!!!

Stort grattis til Monika som vinner sommerarmbånd fra Marquee! Mail kommer. :)

Nydelige armbånd...veldig vanskelig å velge bare ett...men valget mitt falt på http://www.marquee.no/accessories/armbaand/sioux.html
Riktig god påske
Mvh Monika (nika_nor@hotmail.com)


Og tusen takk for tilbakemeldinger på HUSET ved stranden! Kjempegøy å dele med dere. I dag skal jeg og Bertil lage fiskesuppe og det skal bli så godt! :)

3 kommentarer:

 1. Så kult at jeg vant :)Tusen tusen takk :) Håper du ikke har sendt mail ennå for da har den gått i spamfilteret uten at jeg har fått det med meg....

  SvarSlett
  Svar
  1. Sjekk om du har fått mail nå! :)

   Slett
  2. Nå har ejg fått mail ja, og svart på den til og med :D

   Slett