11. mai 2016

Helt nydelig!


Hei hei!

I dag har jeg kommet tilbake etter et par dager i Oslo. Jeg elsker slike små turer og jeg elsker å bo på hotell! Denne gangen var det en jobbrelatert tur. Dessverre var ikke frokosten noe å skryte av på hotellet. På grunn av streiken. Croissant og yoghurt i pappkrus, det var alt... Men de ansatte må få lov til å streike og jeg håper de får effekt av det.

I kveld har jeg gått rundt i hagen og nytt synet. Nå begynner det å bli ordentlig grønt og nydelig. Vårt kirsebærtre (som er en bryllupsgave) står i full blomst. Jeg måtte ta inn en kvist til kjøkkenbordet. Så nydelig! :)
Vi var ute og spiste i Oslo i går og da hadde jeg på meg en nydelig hvit strikket top/genser. Den er kjempefin og det morsomme er at den strikket mamma til seg da jeg var ganske liten. Jeg har sett at hun har den på seg på bilder. Den ble nok strikket på 80-tallet en gang. Den er altså cirka 30 år gammel og like fin! Jeg må vise dere en dag.

Ha en nydelig kveld og nyt finværet så lenge det varer! Blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar