13. mai 2016

(Morr)is i solnedgang!


Hei og hå!

For en fin kveld det ble! Jeg har akkurat spist en Kroneis ute i hagen. Og Morris er på plass. Hehe. Alltid på samme plass, oppå fjellet, bak mitt Salix-tre.


Jeg nyter av utsikt og solnedgang så mye jeg kan. Snart har vi ikke denne plassen utenfor terrassedørene lenger, men en helt annen. :)

Jeg har tatt storhandelen nå i kveld, deilig å bunkre opp for langhelg. Deilig med litt fri også. Jeg trenger det virkelig. Kommer til å begynne og pakke og fylle plastsekker og esker for alvor. Vi flytter jo ikke helt ennå, men veldig greit at ting vi likevel ikke kommer til å bruke før den tid er klare for lasting. Gleder meg litt til å ta tak i dette kjenner jeg. Elsker å organisere! ;)

Vi skal prøve å rekke en film i kveld. Har ikke sett film på leeeeenge så jeg sier ha det og så blogges vi igjen i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar