26. mai 2016

Når grønnsakene er større enn gutten!


Hei!

Etter noen hektiske dager, spesielt på jobb, så roer det seg nå. Det blir fint. :) 
I går var jeg i Oslo nesten hele dagen og vi avsluttet i solen på en uteservering ved festningen. Utrolig koselig. Litt sommer. :)

I dag jobber elektrikere ved huset og det går unna! Uttak, brytere og spotter i tak blir koblet til. Så utrolig kult! 

Jeg har nettopp kommet på at det IKKE er lenge til vi skal ut å reise. Vi skal til Portugal som jeg nevnte tidligere. Egentlig har vi jo ikke tid til det i det hele tatt, men jeg gleder meg veldig mye til turen vi har blitt bedt med på. Og jeg har funnet kjole! Når man vet hva man skal ha på seg går hele prosessen litt roligere for seg synes jeg. ;)

Jeg har enda en ladning med rabarbra i kjøleskapet som jeg skal lage is av etter hvert. Så herlig når Bertil plukker med seg fra hagen ved nye huset og grønnsakene er mye større enn han selv. Haha! Elsker synet. Rabarbra er visst en grønnsak. Eller egentlig en flerårig urt. + At jeg leste i dag at bladene er giftige. Spesielt.

Jeg har en liten videosnutt fra baksiden av huset som kommer litt senere, så vi blogges snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar