27. mai 2016

Et nytt vindu i stua!

Her har vi tettet igjen et annet vindu i stua. Her blir det TV-krok på innsiden.
Hei!

Deilig med freeedag! Her kommer en liten føljetong; nytt vindu i stuen. Det vil si, vi har jo skiftet ut alle vinduer i huset ved stranden nå. Men dette er vel eneste stedet i huset hvor det ikke var et vindu før vi satte det inn. 

For å komme til fra utsiden måtte jeg gå løs på en stor, fin buksbom som står der. Husker dere at jeg fortalte om det? Den var jo kanonfin, men aaaaaltfor stor! Jeg begynte å rense opp i buskasen. Trygve og jeg fjernet kledning og satte inn vinduet. Jeg fortsatte å klippe busker og plutselig var det ikke så mye igjen. Men, jeg måtte bare. Nå får den en ny start og forhåpentligvis blir den like fin igjen, bare mindre... ;) 

Rett under det nye, fine vinduet er det peoner på vei opp. Kan bli nydelig. Dette er forresten på baksiden av huset, mot vannet.Så spennende med nytt uttrykk på huset! Vinduene kommer fra Magnorvinduet.2 kommentarer:

 1. Det nye vinduet er kjempefint, blir litt artigere hus!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Anne-Mari! Ja, ikke sant! Noe helt annet. :)

   Slett