15. mai 2016

Vinduene som var!


Hei!

Håper dere har fine pinsedager! Her er det barnebursdager og rensing og pakking i huset for alle penger! Jeg passer på å gå igjennom så mye jeg kan av ting nå, noe gis bort, noe kastes osv. Når vi vel skal få alle tingene i bilen, på henger og inn i nye huset da finnes ikke tid til det. Det vet jeg. 

Nå jobber vi også med et nytt innlegg i serien om Huset ved stranden. Det blir et eget innlegg om vinduene vi har valgt. For oss som elsker hus så er vinduer spennende, for en forskjell ulike vinduer gjør! :)

Dette er vinduene som var i huset da vi tok over. Vi har nå sakte men sikkert byttet ut et og et vindu i huset mens vi har jobbet oss igjennom rommene. Det ble naturlig å skiftee vinduer da vi satte opp gipsen på innsiden. (Kledningen blir byttet senere.) 

Her er et lite innlegg om vinduene jeg har gjort tidligere. ;)

Vi har fjernet noen vinduer helt og et annet sted i huset har vi satt inn et vindu hvor det ikke var et fra før. Ellers har vi skiftet ut og i stort sett prøvd å beholde samme størrelse på de for å gjøre renoveringen så smidig som mulig. Gleder meg til å vise dere. Huset har fått et løft! :)

Jeg jobber videre her med diverse ting og så blogges vi igjen i morgen, ha en fin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar