14. mai 2016

Strikkegenser fra 80-tallet!


God kveld!

Følger dere med på MGP? Så trist at ikke Norge ble med i finalen, jeg synes låten er bra! Sveriges bidrag er også fin synes jeg, får se hvordan det går der da...

Her er strikkegenseren jeg skrev om i går. Den er altså fra 80-tallet! Mamma strikket den til seg selv på den tiden. Jeg fant den tilfeldigvis blant min søsters klær som hun ikke skulle ha lenger og nå bruker jeg den. Jeg synes den er så fin! Like fin etter så mange år. Den må jo ha blitt vasket ørten ganger! 

Hvis noen kjenner til et mønster lik denne genseren så tar jeg gjerne i mot tips! Tenkte jeg skulle høre med mamma om hun kanskje, kanskje kan ha dette mønsteret liggende et sted. Jeg synes formen er så fin at jeg gjerne skulle hatt flere slike. 

Jeg skulle også gjerne ha bodd litt oftere på hotell forresten. Det synes jeg er så nice som en liten piff i hverdagen innimellom. Hotellfrokost og litt luksusfølelse. Vi blogges i morgen!2 kommentarer:

 1. Denne genseren var kjempefin, håper du finner mønstret og vil legge det ut på bloggen din.
  For denne genseren kunne jeg tenkt meg å strikket.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at du synes det! Jeg skal virkelig gjøre en innsats for å finne mønsteret hjemme hos mamma og pappa. :) Flink du er som strikker selv, moro! :)

   Slett