27. juni 2016

En dagsjobb!


Hei hei!

Ja det var faktisk en dagsjobb å skru sammen innholdet til garderobene på barnerommene i går. Eller det er ikke helt sant fordi jeg malte et strøk med grønnfargen på alle detaljer på kjøkkenet også. Det går fremover, sakte, sakte. :)

Jeg synes disse dørene til garderobene fra Ikea er så fine. Tror ikke jeg har sett de der før. Alle fire garderobene i huset får samme dører. Passer bra til den enkle stilen på huset synes jeg! Noen detaljer, men veldig enkle. (Dørene i litt sånn shakerstil heter Bergsbo.)
Garderobene er en meter brede og går helt opp til taket. Like greit å utnytte all plass. Jeg har plassert stangen til å henge klær på litt langt ned på barnerommene. Da får vi litt plass til å lagre ting på hyllen som nå er plassert over stangen. 
Litt deilig å skru Ikeamøbler. Systematisk jobbing mens tankene vandrer. I går hørte jeg igjennom masse gammel svensk musikk på Spotify som jeg ikke har hørt på år og dag. Mens regner høljet ned utenfor.

Ønsker dere en fin ny uke og så kommer det en oppdatering herfra igjen om ikke lenge! ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar