29. juni 2016

Julereportasje fra vårt hjem!

Kaffe blant blomstene på svigermors terrasse. 

God morgen!

Denne uka fikk jeg mail fra Kjersti, som sammen med Jeanette laget julereportasje hjemme hos oss før jul i fjor. Hun kunne fortelle meg i hvilket blad reportasjen kommer. Dette blir bra! :) 

Jeg kan nok ennå ikke si i hvilket blad det blir. Jeg har ikke så lyst til det heller, for plutselig så skjer det noe som gjør at reportasjen ikke blir med i planlagte nummer likevel. Bedre å fortelle litt senere.

Jeg er veldig spent på reportasjen, det var en ganske kaotisk tid. Vi hadde nettopp kommet hjem fra ferietur til Florida. Som egentlig var planlagt på et kjempedårlig tidspunkt siden vi nettopp hadde kjøpt hus! Men, det visste vi ikke at vi skulle gjøre da vi bestilte amerikaturen. ;) Sånn kan det gå. Det hele føltes noe over the top kan du si. 

Så var det hjem til jobb og full pynting av hus før jentene skulle komme på besøk. Det gikk veldig fint, bortsett fra at pepperkakebakingen med barna ble litt kaotisk. Er spent på bildene, det må jeg ærlig innrømme. Haha! Lurer på om jeg kommer til å se gal ut...

Det blir koselig å ha et skikkelig julepyntet hus å se bilder av når vi da bor et annet sted. Det blir et minne. Julene her i gamlehuset har alltid vært så koselige. Det er noe med stilen i et gammelt hus som gjør seg så godt til juletider. :)

Nå skal jeg en tur til nye huset og skru kjøkkenskuffer. Vi har fått frontene til kjøkkenet og jeg er så spent på å se hvordan det blir. Blogges! :)

4 kommentarer:

 1. Until we see the Christmas story, I must admit that I love the mug and beautiful hydrangeas.
  I want an unforgettable summer!
  Warm regards, Mia

  SvarSlett
 2. Det blir spennende å se når det nærmer seg jul da!
  Men før den tid får vi vel se litt av det nye huset. Ha en fin kveld!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Absolutt! Gleder oss til å få ting ferdig. 😊👍🏻

  SvarSlett