11. juni 2016

Flisene jeg står på!


God kveld!

Nyter dere sommerdagene? Det gjør jeg og jeg gleeeder meg til ferie! Det blir så deilig å bare fikse og pusle i nye hagen og huset hele dagene. Jeg skal ha fire uker fri i sommer, helt fantastisk! Hvor lang ferie skal du ha?

I dag har jeg jobbet i hagen ved huset ved stranden igjen. Tror jeg brukte et par timer og det synes vel nesten ikke. Joda, det synes vel, men det er så utrolig mye å ta tak i. Hekkene vokser inn i buskene, som vokser sammen med gresset osv. 

I dag klippet jeg ferdig plenen og fikk fjernet masse rart som lå ute i gresset. Store flytekuler/metallbøyer og kjettinger og greier. Noe som har fungert som pynt og mye som rett og slett var og er søppel... Det er gøy! Gleder meg til å jobbe mer. Gjøre hagen til vår. Etter hvert blir det til å fylle på med potter og blomster. Se hva som passer hvor og hva som ikke passer inn. Kjempegøy!! :)

Så i dag var jeg egentlig bare innom huset en tur med møkkaklær på, men jeg må innom å kikke på det flislagte badet hele tiden. Utrolig spennende dette. Trygve er snart ferdig med badet og jeg skal vise dere hele etter hvert så klart!

Nyt lørdagskvelden så blogges vi i morgen! 

4 kommentarer:

 1. Hvis dette er flisene på det nye badet sp har dere valgt noe som ikke blir umoderne.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja dette er baderomsgulvet Åshild. Så godt å høre at du sier det! Vi har tenkt og tenkt og jeg har sett på tusen fliser før valget falt på disse. Øverste målet er å velge noe klassisk som varer!!

   Slett
 2. Åå...marmorfliser! Det ser kjempefint ut.Skal dere flytte i sommer eller senere? Utrolig hva dere står på i alle fall. Hva skal det være i tilbygget? Forstår at mannen din liker å bygge/rive/renovere. Ja. verre hobby kunne han hatt, selvom dette nesten er en heltidsjobb!
  Kos deg med finværet vi har om dagen!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne-Mari! Og tusen takk! Håper vi har valgt riktig. Vil ha et bad som er like fint om mange år, vil ikke pusse opp mer nå! ;) I tilbygget blir det vaskerom og gjesterom/kontor. Vi må ha vaskemaskin på kjøkkenet til å begynne med. Det kommer et innlegg i kveld med litt mer om når vi flytter! :)

   Slett