9. juni 2016

Vi gror igjen!


Hei hei!

Ja, det tror jeg jammen snart at vi gjør. Gror igjen altså! Vi har hatt fokus på helt andre ting og så plutselig er det jungel i hagen ved huset ved stranden. Makan så mye grønt! Trygve har vært inne og flislagt bad i mange dager. Han har for øvrig satt opp mer enn 2100 flis... Og jeg har jobbet, passet barn og hus. 

I dag satte jeg endelig i gang gressklipperen på en halvmeter høyt gress. Det var nummeret før at jeg måtte ta frem ljå eller lignende. Klipper'n slet litt til tider, men det gikk. ;) Det er så mye å gjøre i hagen at jeg ikke vet helt hvor jeg skal begynne, men nå har jeg gjort det i hvert fall. Tenkte fortsette i helgen med trimming av hekk, busker, mer klipping av gress og rydding. Heldigvis elsker jeg hagearbeid! :) Håper jeg kan få med barna på litt jobbing også.

Liker du å ordne i hagen? Jeg synes det er helt nydelig, som meditasjon kan jeg tenke meg.
Sjekk som det gror altså. Under dører, under kledning, på steiner, inn i garasjen osv. Liker ikke at huset og tomten ser forlatt ut. Her er det bare å jobbe på! Nå har vi lånt motorsag av svigerfar. ;)

Mens jeg klippet gresset i dag så innså jeg hvor stor hagen er og hvor mye plen det er. Nå har jeg bare et ønske til jul og det er en elektrisk robotgressklipper! :)) Den kan surre og gå og klippe litt hele tiden og så går den tilbake og lader seg selv når den begynner å gå tom. Må ha!

Gleder meg til fredag og helg, det blir nydelig. Blogges!

2 kommentarer:

  1. Det gror fort igjen i en eldre hage, så det er nok litt å ta tak i. Den Klatrehortensia var flott, men veldig synd hvis den har skadet treverket under.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja den er kjempefin. Er spent på hvordan det ser ut når den blomstrer. Den sitter på garasjeveggen og har for så vidt tatt seg både inn under taket og under kledningen. Men det blir jo ny etter hvert så, jaja. ;) Bare virker som at klatrehortensian er veldig kraftig og kan ta over lett.

      Slett