24. juni 2016

Renoveringskaos!


Hei!

Nå skjer det mye altså! I livet, i huset og ikke minst Storbrittania som skal ut av EU. Nå kommer det til å bli en ny vending i livet for meg, lille familien og kanskje i Europa? Nye tider uten tvil! Er spent på tiden fremover, det må jeg si. På flere plan.

På et tidspunkt i en renoveringsprosess så kommer man alltid til det punktet at det blir litt kaos mellom nye og gamle ting. Nå er vi så nær å bli ferdige at vi har nye freshe materialer som skal inn. De bare står og venter på å få sin rette plass. Da blir vi gående å flytte rundt på de mens vi rydder, skrur skap og ferdigstiller. Må rett og slett dele noen bilder som sier alt. :)

Her har Trygve akkurat kommet hjem med skapstammer til kjøkkenet. Stor glede! Vi har kjøpt inn pizza og brus og skal skru og kose oss. :) Jadda...

Det blir jo litt sånn at barna leker med det de finner ved huset akkurat nå. Det er jo bra det da. ;) Mye som er på vei til huset i disse dager også! Platetopp, skapfronter og de siste flisene til badet. :)) Blogges!

2 kommentarer:

 1. Spennende alt sammen!
  Ha en riktig fin helg.
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja jammen. Riktig god helg Anne-Mari! :)

   Slett