25. juni 2016

Detaljer!


Hei på en lørdag! 

Denne helgen skal det jobbes på huset!! Vi har barnevakt og skal kjøre på så mye vi orker. Mye å gjøre og det er morsomme ting. Overflate som blir synlig etterpå. :)

I går kom mannen hjem og spurte eldstegutten Bertil om han kunne finne frem et par kule biler som han skulle bruke som knotter til garderoben hans. For en kul idé! 

Jeg fant jo nydelige knotter til Lisas garderobe. De kan du se her. Fra Zara Home. Der kjøpte jeg også kjempefine til våre garderober i vårt soverom, men til B fant jeg ikke noen kule. 

Han fant frem disse to bildene. Den ene er fra jeg var liten. :) Lurer på om den andre er fra Trygve var  barn? Uansett, kult blir det! Elsker å ha små detaljer rundt om i huset som er helt egne eller som forteller små historier. 
Tenkte jeg skulle be Trygve om å ta noen bilder når han gjør bilene om til knotter. Kanskje det er interesse for å se hvordan han gjør det? Så kan jeg lage et innlegg om det senere. Da kan man jo evt. finne frem alt mulig å lage knotter av. Skjell, bestikk eller annen jernskrot man finner. ;) 

Nå blir det en tidlig kaffe ute på terrassen, vi blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar