13. juni 2016

Så lettet!

Nå plukker jeg inn store buketter, peonene blomstrer!

Hei!

Nå er jeg lettet. Vi har utsatt flyttedato med en måned. Det gjør stor forskjell! Hvis vi måtte ha flyttet ut av huset den datoen som først var satt så tror jeg det hadde vært rimelig sirkus i det nye. Jeg begynte å kjenne på skikkelig stress for noen dager siden. 

Vi snakket med de som skal overta vårt hus og lurte på om vi kunne flytte frem datoen noen dager. Når vi da fikk muligheten til å få en hel måned ekstra, snakket vi sammen og ble raskt enige om at JA, det vil vi. Flere uker til å ferdigstille og for hver dag minker kaoset når vi vel flytter inn. 

Dette blir bra. Vi kommer uansett til å kjøre på så mye vi orker slik at vi kan flytte så fort som mulig. Da kan vi heller bruke den siste tiden til å sortere, flytte de siste tingene fra gamlehuset og vaske ut. Dette betyr at målet vårt likevel er å få så stor del av sommeren som mulig ved huset ved stranden. Det blir som å dra på ferie det, utrolig spennende i nytt hus. 

Må bare skrive noen rader om hvor heldige vi har vært med salg av vårt hus. Det var noen som ville overta det, som var på jakt etter luft og utsikt. ;) Vi ble enige og slapp hele prosessen med annonser, visninger og husvask hver helg. Jeg er så takknemlig for at det ble slik. Tenk å ha hatt det oppå alt det andre. OMG. Overkill.

Nå skal vi om ikke lenge kjøre å hente kjøkken. Skapstammer fra Ikea. :)
Ha en fin uke, vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Her går det unna skjønner jeg. Så heldige dere var med salget, det underletter jo en hel del!
    Gleder meg til fortsettelsen.
    Vh.Anne-Mari

    SvarSlett