15. juni 2016

Supergodt før sommerens grillmat!


Hei!

Håper dere har hatt en fin start på uka. Her skjer alt på en gang! Kjøkken, garderober, lister og gulv. Alt skal på plass nå! Spennende tider altså. 

I går hadde Trygve en smått crazy Oslotur for å hente kjøkken på Ikea. Og i dag har jeg sett på rålekre lister. Alt dette skal jeg fortelle mer om så fort jeg rekker. Mulig det blir et lite bilde på Instagram litt senere. Jeg har fått med listeprøver nemlig. Litt lettere å hive ut et bilde med mobilen. Dette er så gøy! Jeg elsker lister. Ja, både to-do-lister og gerikter egentlig. ;)

Men, nå må jeg bare tipse om en helt super liten snack som man enkelt kan lage før middag. Siden denne kun inneholder ost og altså null karbohydrater så tenker jeg at den er rimelig sunn. Jeg liker i hvert fall å spise med litt fokus på low carb. I går var jeg ute og løp en tur for første gangen på lenge og det var sjukt slitsomt. Jeg er i dårlig form og må skjerpe meg.OSTEKJEKS

Disse kjeksene er rett og slett smeltet ost. Kjøp inn favorittosten din og lag små hauger av den på bakepapir. Sett inn i ovnen på 200-220 grader, over og under varme. 

Jeg pleier rett og slett å følge med på når osten er sånn passe stekt. Da tar jeg den ut, svalner litt og serverer. Supergode! Og det beste er at barna liker de kjempegodt også. En perfekt liten forrett eller snack mens man venter på sommerens grillmat. 
Håper du har lyst til å prøve! Ha en super onsdag, vi blogges snart igjen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar