18. juli 2016

Flagg, champagne og feiring, vi har flyttet inn!


God kveld!

Det er jo nesten ikke til å tro, men vi har flyttet inn! Vi skal nå sove tredje natten i nye huset. :) 

Vi jobbet jo som gale med detaljene de siste ukene. Det ble etter hvert kaos i begge hus og vi måtte bare ta et valg om hvor vi skulle tilbringe nettene. Kaos var det uansett. På lørdag fikk vi låne en kassebil av en kompis, takk LP! Og vi har jo selv tilhengere, så en dag bare kjørte vi på og flyttet masse møbler og ting + alle senger og kjøleskapet. Da er det på en måte gjort. Da kan man jo flytte inn. :)

Jeg hadde på forhånd bestemt at vi skulle heise flagget når vi flyttet inn. Stas med flaggstang i hagen og det ble også en liten høytidelighet som barna gledet seg til. Og god drikke til store og små skulle vi ha. Jeg kjøpte inn vimpel og mousserende. 
Koselig med vimpel som kan henge oppe hele tiden. Det er så godstemning med flagg, spesielt om sommeren.
Så plutselig var vi her da. I dag hadde vi skikkelig godvær og var på stranda en tur. Det føles som å være på ferie, fantastisk at vi skal bo her! Det er som sagt fortsatt kaos og det er litt det som gjør at det føles som vi er her midlertidig tror jeg. Vi er i gang med montering, rydding, kobling, vasking m.m. og hele tiden blir det koseligere og mer likt et hjem her. 

Gleder meg til å vise flere bilder etter hvert. Har ikke hatt tid til blogging i det hele tatt. Så deilig å bare nyte denne opplevelsen. Alt er nytt og spennende. :)

Håper du nyter sommeren, vi blogges snart igjen! 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med innflytting!! Så gøy :) Vi flyttwt også inn i kaos, så vet godt hva det er, men er jo mye greiere å bare forholde seg til ett hus istedenfor to. Gleder meg til å se mer! Klem, klem..

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Mirjam! Javisst er det så. Gleder meg til å bli ferdig med det gamle huset til tross for at jeg kommer til å savne det. Er ikke gøy med ansvaret for to på en måte... Vi koser oss i kaoset, det gjør vi faktisk. Det er jo gøy! Alt er nytt og fint. (Blir etter hvert kanskje... ;)

   Slett
 2. Dette gikk fort! Jeg syntes du netopp viste bilder av huset , uten innervegger.
  Gratulerer med nytt hjem, håper dere vil trives!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er jammen sant AM! Vi har kjørt på som bare det i det siste! Tidsfrist! Gleder meg til å oppdatere serien om huset ved stranden etter hvert. Det skal være systematisk, slik at man kan se forandringen. Det er gøy det! Tusen takk! :)

   Slett