13. juli 2016

Video og før- og etterbilder: en steintøff jobb!


Før. (Ikke gå glipp av blockbusteren heller! ;)God morgen!

Det var litt av en jobb å fjerne all stein i hagen, men faktisk gikk det helt greit. Var nesten ikke støl en gang dagene etter. ;) Jeg liker sånne jobber når man ser en tydelig fremgang, man må bare ta tiden til hjelp. Å jobbe, jobbe og jobbe.

Noen ganger når man har et større prosjekt foran seg så er det så mye å gjøre at man ikke vet hvor man skal begynne. Når man skal fjerne en stor steinhaug eller når man er i en renoveringsprosess for eksempel. Det er lett å bli helt overmannet av panikk av størrelsen på prosjektet i stedet for å sette i gang. Hjelp, dette blir vi aldri ferdig med! Men, man må jo bare begynne et sted hvis man ikke vil havne på Sinnasnekker´n.

Om man så begynner i et lite hjørne og får gjort noe den ene dagen, så er man i gang! Flere ganger som jeg har kommet ned på huset i det siste så har det vært så mange ting som skal gjøres at jeg nettopp ikke vet helt hvor jeg skal begynne. Og nå er vi likevel så nære målet! Da må jeg begynne å jobbe med noe og tenke at med alt jeg får gjort i dag så er vi et skritt nærmere målet i morgen. Det finnes ikke noen annet måte. Hver 2 kilos stein blir faktisk til åtte tonn fortere enn man tror. 

Les gjerne dette innlegget også. Her har jeg skrevet litt om det samme. Enkel måte å tenke på når man trenger en pep talk. Det funker!
Etter.

En start! Med litt gress og finvær nå så blir det bra. :)

4 kommentarer:

 1. Wow, det var litt av en jobb! Må jo være en kjempegod følelse når du var ferdig.
  En ting er sikkert, du trenger ikke gå på treningsentere!
  Ha en fin kveld.
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Det er så utrolig deilig å ha fått det vekk. Og nei, trenger ikke annen trening enn skikkelig jobbing av denne typen! :)

   Slett
 2. Dette er måten å gjøre det på.Du kommer til å kose deg mye med bildene og filmen nå som du er ferdig med alt. Jeg ser at du bruker hansker - jeg klarer meg heller ikke uten det.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Åshild! Har tenkt på at alle burde ta før- og etterbilder av jobben de gjør. Alle vil kanskje ikke ha en blogg, men da kan man jo lagre det kun for privat bruk. Er jo så fort å glemme hva man har gjort og så tilfredsstillende å se på etterpå. Hansker ja, bruk er det masse nå og også når vi bærer tungt. Gjør jobben så mye lettere!

   Slett