22. juli 2016

Pynte byggeplass og nabogave!


Hei!

I dag gjorde vi plass blant pappesker og rot og spiste vår første frokost ved matbordet. :) Vi har jo spist frokost hver dag siden vi flyttet inn, men da ved kjøkkenøya. Barna på barkrakker og jeg og T på stående fot. 

Samme er det når vi skal spise middag. Vi må rydde plass først før vi kan begynne. At det tar så mye tid å få orden i sakene! Det må bare bety én ting; at man har for mange saker! 

Vi må bare rense og rense. Hva kan vi gi bort? Vi har jo ikke lagringsplass i denne kåken så vi har jo liksom ikke noe valg. Litt mer lagringsplass blir det jo etter hver som påbygg kommer på plass, men frem til da så kan vi jo ikke vasse rundt blant sakene her! 

Vi har tatt med litt flere terrasseting. Blant annet mitt Salixtre som har blitt litt forsømt. Håper det kommer seg. Puter som trenger og vaskes og litt annet. Jeg pynter opp en byggeplass. Men hva er alternativet? Det tar jo mange år før vi er ferdige med fasade og platting, og litt koselig må vi jo ha det underveis eller hur! :)

På bildet over kan dere se at det både er panel og mur på husveggene. Slik blir det ikke etter hvert. Vi kommer til å ha én type. Gleder meg til det! Nytt og spennende! 

Dere ser også at vi har revet en vegg. Den var av samme type mur og delte terrassen i to. Vi trodde den var bærende til vi oppdaget at den bare var en pyntevegg. Vi rev den og fikk større terrasse. Vi kommer selvfølgelig til å ha én type gulv over hele plassen når den tid kommer. Gleder oss!!

Som du ser har vi to utganger til terrassen. De doble dørene til høyre er byttet ut allerede. Den store heve/skyve døren blir byttet ut senere.
I går kom naboen innom med en superflott krysantemum og et kort som hilset oss velkommen til området. Så koselig gjort! Vi skal be inn til nabokaffe ved en senere anledning. :)

Nyt den fine sommerkvelden, vi blogges! 

2 kommentarer:

  1. Vel innflyttet! Jeg har fortrengt hvor lang tid det tar å komme i orden. Vi flyttet også inn på en byggeplass for snart 10 år siden, men det var greit å slippe all kjøringen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Åshild! Ja det er helt sykt egentlig, jeg synes noen ganger vi bare snurrer rundt hverandre her hjemme og at ting kommer på plass sååååå sakte. Men, plutselig (som i kveld) så ser vi litt fremskritt! Det verste for oss nå er lagringen. Og alle verktøy som slenger rundt hele tiden fordi vi fortsatt ikke er ferdige. Men som du skriver, vi synes også det er mye lettere å jobbe og bo ved det samme stedet.

      Slett