25. juli 2016

Gjett hvilke krakker som er tilbake!


Hei!

For noen herlige sommerdager vi har hatt! Og jeg er sikker på at det kommer flere. ;) Vi som har hjemme/flytteferie i år er jo så glade for det. Vi nyter av sommeren og stranden her hjemme innimellom flyttelassene. 

Her kommer et lite bilde av kjøkkenet. Dere kan se fargene, frontene og knottene. Pluss benkeplata som vi har på den ene benken. (Kjøkkenøya). Håper det blir den samme på den andre benken mot veggen etter hvert. Akkurat nå er det en merkelig løsning med noen skjærte plater av ymse slag. ;)

Sjekk krakkene som er tilbake da! Haha! Pappas og mammas gamle krakker som jeg tenkte kunne passe her i huset ved stranden. 

Først hadde jeg de hjemme i gamle huset. Lånt fra mine foreldre i Sverige. Så malte jeg de og ble ikke fornøyd. Så leverte jeg de tilbake og nå er de her igjen. Disse krakkene har hatt noen turer over grensa for å si det sånn. 

Det begynner å ligne noe her hjemme, men det er mye igjen. En tur på fyllinga nå snart og så en tur for å hente mer ting i gamle huset. Vi jobber på, blogges snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar