1. august 2016

Det begynner å bli et hjem!


Hei!

Nå sitter jeg på nye terrassen og nyter et glass vin og siste rest av kvelden. NY terrasse er det jo virkelig ikke, men ny for oss da. :)

I dag har vi kjørt aller siste lass fra gamlehuset. Sett på utsikten en siste gang og sagt ha det. Barna har sagt ha det til rommene sine også. Jeg føler det kanskje litt vemodig når jeg sitter her og tenker på det, men i det store og hele føler jeg lettelse. Litt rart, men det å ha hatt ansvaret for to hus det siste trekvart året har tatt på. Akkurat nå er jeg lettet over at vi er klare for overtagelse. Og så føles det så riktig her, det begynner å bli et hjem og jeg gleder meg til fortsettelsen. :)

I kveld har vi jobbet i hagen, fremfor alt mannen i huset. Vi har egentlig masse å gjøre inne, men det er jo så deilig å gjøre noe lystbetont innimellom også. Vi har fjernet to store grantrær som tok siste rest av kveldssolen. Og vi har satt på plass picknickbordet mellom frukttrærne. Så koselig det ble! Og faktisk veide ikke bordet like mye som vi trodde. ;)

Jeg har tatt masse bilder av gamlehuset for siste gang og de kommer snart på bloggen. God natt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar