7. august 2016

En ny start!


Hei!

Nå sitter jeg sånn cirka midt i kaoset, på barkrakk, ved kjøkkenøyen i nye huset. I et par dager så har jeg tatt det veldig med ro, jeg har rett og slett vært helt utslitt. Etter overleveringen av gamle huset, med nøkler og protokoll, så tror jeg luften gikk ut av meg. Og det var litt deilig. Endelig ferdig med et prosjekt!

Tankene og til og med drømmene har snurret rundt hus, rom, vasking, flytting og masse rare detaljer i prosessen. Nå er det helt super duper deilig å ha kun ett hus og bry seg om. Ett fokus. Jeg vet jo også nå at det er nye eiere på plass i gamlehuset, som kun bryr seg om ett hus. Og det er godt å vite. :)

Nå er fokuset NY START! Kaoset minker for hver dag, men herlighet, det er kaos her! Vi jobber på og (oftest) koser oss. Jeg gleder meg til å fortsette med interiørdetaljer; knagger, bilder, de siste listene og pynt. Så moro!
Det er moro med ny hage også! Ny start også der. Vi har et epletre og jeg lurer på hva slags eplesort det er. Er det noen der ut som her peiling på epler? Eller som vet hvordan man kan finne det ut? Kan jo hende at tidligere eier vet, en mulighet er å sjekke. Tar gjerne imot tips på dette. 

Blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

  1. Det ligner litt på epler vi har her. Pappa sier at det er den gamle typen Åkerø. Smaken minner i allefall. Så du kan jo starte der - sammenligne smaken med et du er helt sikker på er Åkerø. En annen mulighet er å ta med noen epler til en epleprodusent og høre om de kjenner det. Jeg fikk navngitt et tre på den måten.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk Åshild! Ta med til epleprodusent er en veldig bra idé! Det skal jeg prøve. Og huske på Åkerø. Får man kjøpt de i butikken tor? Takk!!

      Slett