9. august 2016

Stemning med lykter i trærne!


Hei hei!

Hva er vel mer auguststemning enn lykter i hagen? Det begynner å bli skikkelig mørkt om kveldene og da er det så hyggelig å ha noe lys ute i trærne eller på terrassen. 

For et vær det er om dagen da! Akkurat nå er det fint, men innimellom blåser det og regner som den verste høst. Jeg er uansett sikker på at det kommer mer sommer. Det må bli noen uker til med godvær!

Samme gamle lykter som jeg hadde i bjørken i gamlehuset har jeg nå hengt opp i plommetreet i hagen. (Også på hytta er det så koselig med lykter i trærne, det kan du se her og her.) Det gir så utrolig koselig stemning i hagen. 

Helt sikkert så har du et tre du kan henge noen lykter i. Kanskje på balkongen? Og små nette lanterner som ikke veier så mye det finnes jo å få kjøpt overalt! Her må du velge noen lykter du ikke er redd for skal ruste, for det gjør de ganske sikkert. Da blir de nesten bare enda mer rustikke og sjarmerende. :)
Det er jo ikke alltid man husker på å tenne lyktene, men jeg lar de bare henge der å pynte opp uansett. Det er nesten like fint det. Dag som kveld. 
I dag er det skikkelig bra tørk ute så jeg har kjørt flere maskiner og hengt ut før regnet kommer. Det skal visst komme noen seriøse mengder igjen etterhvert. Vi har kjørt tre lass på fyllinga i dag også. Mest hageavfall. Så blir det innejobbing utover ettermiddagen. Vi ser nesten gulvet her nå! Blogges snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar