26. august 2016

Grønt ønske!


God morgen! 

I går fikk vi endelig ut del 8 i Huset ved stranden serien her på bloggen. Målet er at det ikke skal drøye så lenge til neste gang. :)

Så deilig det er at man fortsatt kan ta med seg kaffen ut på terrassen. Håper sensommeren varer til langt ut i september! Livet er så mye lettere når det er greit vær. 

Denne uka fikk jeg så utrolig lyst på en grønn plante til stua. Det er jo fortsatt veldig rotete her så Trygve syntes nok det var en merkelig idé. Kanskje rydde før man tar inn noe nytt?

Nei, jeg kjente at vi må ha noe grønt her. Og litt sensommer/høstpynt til krukkene ute også. Jeg fant DEN lekre potta ved et gartneri. Der hadde jeg lyst på i stort sett alt. Så utrolig mange fine planter og lekre krukker. 

Denne gangen kjøpte jeg en krukke som var ordentlig stor. Det er jo så lett å kjøpe for små interiørting til hjemmet. Like bra å ta i litt. Likevel så ble den ikke så stor i stua da jeg fikk den på plass. Man blir lurt av størrelsen på ting i butikker, helt klart!

Jeg ville gjerne kjøpe et oliventre til stuen, men jeg har tatt livet av så mange når vinteren kommer at jeg rett og slett måtte avstå. Men det ble et slags tre. Hva tror du det ble? 

Jeg skal i hvert fall gjøre mitt beste for å ikke drepe det nye fine treet. 
Det kommer bilder av mitt nye lille hjørne i stua i kveld, så da sees vi igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar